Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Σύγκρίσεις

Όταν ένας ακροδεξιός σκοτώνει, τότε είναι ένας ακροδεξιός μακελάρης
Όταν ένας ακροαριστερός σκοτώνει , τότε είναι απλά τρομοκράτης

Όταν ένας ακροδεξιός  σκοτώνει, τότε η ιδεολογία του τον έχει οδηγήσει εκεί
Όταν ένας ακροαριστερός σκοτώνει, τότε είναι φανατικός και όποιαδηποτε ποινικοποιηση όλοκληρου πολιτικού χώρου από μεμονομένα περιστατικά είναι εκ του πονηρού
Όταν ένας ακροδεξιός σκοτώνει, τότε είναι φονιάς.
Όταν ένας ακροαριστερός σκοτώνει, τότε η κοινωνία όπλισε το χέρι του.


Πραγματικές συγκρίσεις
Όταν ένας ακροδεξιός σκοτώνει βρίσκεται στα όρια της τρέλας (εάν δεν είναι προβοκάτορας) γι' αυτό ότι κάνει το κάνει μόνος του.
Όταν ένας ακροακροαριστρός σκοτώνει δεν βρίσκεται καν στα όρια της τρέλας, βρίσκεται εντός των πλαισίων της επανάστασης που ονειρεύτεται και φυσικά βρίσκει και άλλους υποστηρικτές και συγκροτεί τρομοκρατικές ομάδες.

Γιατί προστατεύεται συστηματικά η ιδεολογική ταυτότητα της τρομοκρατίας στην Έλλάδα. Γιατί δεν μιλάμε για την ακροαριστερή βία που πλήττει την ελληνική κοινωνία.


Η απάντηση είναι απλή. Το καθεστώς δαινομονοποιεί την ιδεολογική κατεύθυνση από την οποία κινδύνευει και δίνει συστηματικά συγχωροχάρτι στην ιδεολογική κατεύθυνση που είναι απολύτως ελεγχόμενη και ακίνδυνη καθώς αποτελεί το ιδεολογικό παιδί του καθεστώτος.


2 σχόλια:

  1. Αναρχικοί και ακροαριστεροί επιτέθηκαν κατά των αγανακτισμένων

    Οι προβοκάτορες που έχουν λάβει σήμερα εντολή από τα αφεντικά τους να διαλύσουν τις επί 22 ημέρες ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ εκδηλώσεις των απλών αγανακτισμένων Ελλήνων πολιτών, επιτέθηκαν πριν από λίγη ώρα, με ρόπαλα και καδρόνια, κατά πολιτών που κρατούσαν ελληνικές σημαίες, επί της Λεωφόρου Αμαλίας. Αμέσως από πίσω τους ακολούθησαν κατά παράταξη μερικές δεκάδες αριστεριστών του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΜΛ-ΚΚΕ & άλλων συναφών οργανώσεων, κρατώντας πανώ & φωνάζοντας συνθήματα όπως “Έλληνες & ξένοι εργάτες ενωμένοι” ή “Φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες”.
    .
    Όταν η πορεία τους έφτασε στο κέντρο της Λ. Αμαλίας, ο κόσμος, αηδιασμένος & απηυδησμένος από την προβοκατόρικη αυτή ενέργεια, άρχισε να διαλύεται, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι οι σημαίες στο Σύνταγμα δεν ήταν πλέον ελληνικές αλλά κόκκινες.. Είναι φανερό ότι οι προβοκάτορες είχαν σχεδιάσει καλά την επιχείρισή τους, αφού σχεδόν ταυτόχρονα ξεκίνησαν τα επεισόδια & η ρίψη χημικών πέριξ της πλατείας Συντάγματος.
    .
    Συνέπεια; ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Ομως, ο σκοπός τους αποκαλύφθηκε και στον τελευταίο Έλληνα πολίτη που ήταν παρών. Οι μάσκες που αρέσκονται να φοράνε έχουν πλέον πέσει. Όλοι μας πλέον αντιλαμβανόμαστε τον ανθελληνικό & υποκινούμενο ρόλο τους μέσα στην άγρια δοκιμασμένη κοινωνία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥΣ

    .........
    Οι μετανάστες Έλληνες και ξένοι είναι προδότες του έθνους τους και πέρα απο ασυνείδητα αντικείμενα στα χέρια των αφεντικών για την εθνοκοινωνική και ταξική υποδούλωση είναι και συνειδητοι προδότες και φυγόμαχοι.Και αναφερόμαστε σε αυτούς(συντριπτική πλειοψηφία)που φεύγουν στο εξωτερικό για βιοποριστικούς λόγους ,για ενα καλύτερο μέλλον κτλ.Εξαιρούνται βέβαια οι διάνοιες και διακεκριμένοι επιστήμονες που βρίσκονται στο εξωτερικό επειδή τους επιτρέπεται μια καλύτερη διαχειριση των ικανοτήτων τους για προσφορά κάποιου έργου στην ανθρωπότητα(αυτό είναι θεμιτό)
    Ας σταματήσουν επιτέλους οι διάφοροι εθνικοπατριώτες να δικαιολογούν την ελληνική μετανάστευση γιατί καταντάνε γραφικοί και μη πιστευτοί.Ναι και οι έλληνες κλέψαν τις δουλειές των γερμανων ,ρίξαν τα μεροκάματα ,εγκληματίσαν ,παραβιάσαν, διαβρώσαν έθνη και κοινωνίες.Οχι στο βαθμό που το κάνουν οι αφροΑσιάτες και οι μογγόλοι αλλά το κάναν... έστω σε μικρότερο βαθμό!
    Συν τοις άλλοις η "τότε μετανάστευση "είχε διαφορετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά(ήταν πχ ελεγχόμενη) αλλά και πάλι τους ίδιους σκοπούς είχε για τα αφεντικά και οι ίδιοι ρόλοι αναλογούσαν στους μετανάστες!
    Ένας σημαντικός αριθμός ελλήνων του εξωτερικού λησμονεί και παλεύει για την ελλάδα και για τα εθνικά δίκαια αλλά αυτό δε λέει κάτι.Επέλεξαν να αποκτησουν την ιδίοτητα του μετανάστη - εποικιστή και να γίνουν εργαλεία στα χέρια των ιμπεριαλιστών ΄και της παγκομιοποίησης(η οποίο πολεμάει όλα τα έθνη μεταξύ αυτων και το ελληνικό) και αυτό είναι πιο σημαντικό από την καλή τους θέληση και την όποια μικρή συνεισφορά τους!

    .........

    http://ereisma.blogspot.com/2011/08/blog-post_396.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε